Doprava zdarma při nákupu nad 1500Kč. Zasíláme také na Slovensko, do Rakouska a Německa.

5 otázek, které si položit při třídění šatníku

1. nosila jsem tento kousek posledních 12 měsíců?

Pokud jste na sobě tento kousek neměla celý rok, pravděpodobně se bez něj obejdete i ty další. Nejlepší způsob, jak zjistit, zda a které oblečení nosíte je, že si na začátku roku všechny ramínka otočíte opačně a postupně je otáčíte zpět, jakmile kousek na něm obléknete. Na konci roku všechno oblečení, které zůstalo otočené opačně, zvažte vytřídit.

2. koupila bych si ho znovu?

Kdybyste na ten samý kousek znovu narazila v obchodě, koupila byste si ho i teď? Pokud ne, nejspíše vám nedělá takovou radost, aby si zasloužil místo ve vaší skříni. Vyvíjíme se, náš styl se mění. Není třeba lpět na kouscích, které už neodpovídají našemu vkusu.

3. napadá mě alespoň 5 outfitů, jak bych kousek využila?

Pokud je kousek tak specifický, že ho oblečete jen k něčemu konkrétnímu, zbytečně zabírá místo kouskům, ve kterých byste mohla dělat parádu častěji. 

4. cítím se v něm dobře?

Svetřík je sice krásný a trendy, ale při každém nošení vás nepříjemně škrábe na kůži? Kalhoty vás škrtí a nedá se v nich pořádně sedět? Zbavte se jich a pořiďte si jiné, kvalitnější, padnoucí. Život nám přináší už tak dost nepříjemností, není třeba si další dobrovolně způsobovat nepadnoucími kousky.

5. Je kousek stále v dobrém stavu?

Tuhle halenku milujete, ale je na ní už pár nevypratelných flíčků? Mrkněte na internet, prozkoumejte třeba sekáče a bazary nebo si najděte podobnou a tu ušpiněnou vyřaďte. 

 

 

satnik

Zpět do obchodu