Doprava zdarma při nákupu nad 1500Kč. Zasíláme také na Slovensko, do Rakouska a Německa.

2:1 Pravidlo vyváženého outfitu

1. PROPORCE -  1 KRATŠÍ : 2 DELŠÍ

Postavu/outfit rozdělíme na pomyslné 3 díly a délku kousků volíme v poměru 2:1. Např. halenka a vysoké kalhoty do pasu. Nebo crop top a délka sukně ke kolenům. Opačně by pak byla například dlouhá oversized košile pod zadek a k ní slim fit džíny. Snažíme se se vyvarovat oufit/postavu opticky půlit 1:1. 

 

5

 zdroj: pinterest.com

 

 

2. BARVY - 1 VÝRAZNÁ : 2 NEUTRÁLNÍ

Tohle pravidlo se hodí všem, kteří by chtěli svůj outfit barevně osvěžit, ale mají strach z kombinování. Outfit si opět rozdělíme do pomyslných 3 "největších" kousků oblečení a dva z nich zvolíme v neutrálních barvách (béžová, šedá, černá, bílá) a jeden ve výrazné barvě. Například kalhoty a halenku volíme v béžové a sako v tyrkysové. Nebo halenku a sako v černé barvě a sukni v zelené. Doplňky a další "menší kousky" outfitu pak můžeme doplnit v kombinaci z těchto barev.

 

6

 zdroj: pinterest.com

 

3. STŘIH - 2 UPLÉ : 1 OVERSIZED

Abychom si při nošení oversized kousků zachovali siluetu, doporučujeme vynést v outfitu pouze jeden oversized kousek. Můžete si tak např. vzít upnutý top a kalhoty a sladit s oversized pánským sakem. Nebo široké kalhoty a k nim top a křivák na tělo. 

 

7

 zdroj: pinterest.com

 

 

Nakonec chceme dodat, že pravidla jsou od toho, aby se porušovala :-) Berte tyto tipy jako pomůcky, které můžete vyzkoušet, pokud nevíte kudy kam. Ale nepřestávejte si hrát a zkoušet nové kombinace. Největší priorita by vždy mělo být vaše pohodlí a radost z oblékání.

Zpět do obchodu